Web Analytics

Kisah Raya – Lubuk Paku

kedai moyang haji

Sekarang baru saya ada masa dan kesempatan nak update kisah sehari sebelum raya hari tu. Selepas habis shooting bakar lemang pada sebelah pagi, kira-kira jam 12.00 tengahari dapat mesej dari sparing partner. Dia kata dia dah sampai Maran. Sebenarnya inilah merupakan kali pertama bagi kami berjumpa di kampung sendiri. Sebelum ni memasing tak pernah berjumpa, … Read more

Kisah Bersalin Sebelum Menjadi Seorang Ibu

masuk wad

Kisah Bersalin Part 1: Warded Seminggu di bulan Ramadhan Lama dok peram kisah nak bersalin hari tu. dah masuk 6 bulan. baru berkesempatan nak karang story kat sini. kisahnya pada bulan Ramadhan al-mubarak hari tu… 9 hari sebelum hari raya, saya rasa tak sedap hati sebab air yang saya sangkakan air kencing kerap sangat keluar. … Read more

Giant Teluk Intan!!! Tolong Sediakan Paip

giant logo

Kali ni biarlah aku bercerita, kisah ni jadikan tauladan supaya ianya dapat menjadi pengajaran dan iktibar. Walaupun nampak seakan – akan remeh tapi jika tidak dibendung akan datang masalah yang besar. Mungkin tidak bagi sesetengah individu, tetapi bagi sesetengah individu lagi amat memerlukan. Semuanya berkaitan dengan kita dan hak kita sendiri sebagai pengguna. Apa yang … Read more