Web Analytics

Fesyen Baju Kurung Moden

muslim baju kurung

Apabila anda dijemput untuk menghadiri sesuatu jamuan, pemilihan pakaian apa yang sesuai untuk dipakai boleh menjadikan anda pening kepala. Nasib baiknya sekarang terdapat fesyen baju kurung moden yang beraneka jenis yang boleh anda pilih, jadi dapat mengurangkan kepala pening anda. Terdapat pelbagai fesyen baju kurung untuk anda memakai untuk menghadiri pelbagai majlis seperti jamuan jemputan … Read more

Baju Kurung Pahang Yang Murah

baju kurung pahang songket

Pada mulanya, saya pun amat keliru dengan baju kurung Pahang. Sebab bagi saya, sudah wujud banyak baju-baju dan jubah-jubah yang berlainan untuk gadis dan wanita di masyarakat Melayu. Malah saya pun tidak tahu macam mana untuk membezakan kesemuaan baju-baju tu. Tetapi lepas penjelasan daripada ibu saya, sekarang saya dah fahamlah apa itu baju kurung Pahang … Read more

Trend Fesyen Dalam Jilbab

Muslim Jilbab

Seorang wanita Islam perlu menutup badan sistem mereka dengan pakaian yang betul. Jilbab menyampaikan keperibadian dan gaya yang tertentu untuk wanita Muslim. Ia adalah kot jubah penuh panjang yang digunakan dalam pelbagai potongan kain dan gaya melalui hasil buatan dari wanita di Asia Tengah. Ia meliputi badan kecuali kulit, tangan, muka dan kaki, dan bertindak … Read more

Cara Untuk Cari Butik Baju Kurung Online Yang Jual Baju Murah

baju kurung untuk perempuan

Ia adalah senang sahaja untuk membeli baju kurung online pada harga yang murah lagi kelihatan cantik. Apa yang penting apabila memilih pakaian muslimah adalah cuba otak anda tidak dikawal oleh emosi anda apabila membuat keputusan. Jika tidak, anda mungkin mudah memujuk diri anda dengan berbelanja lebih daripada yang anda benar-benar mampu tanpa berfikir dengan betul. … Read more

Tempat Untuk Beli Trendy Blouse Muslimah Size Besar

muslim maxi dress

Membeli blouse muslimah size besar(plus size) hari ini bukan satu masalah besar. Walaupun terdapat sesetengah wanita yang membuat aduan bahawa sukar untuk mereka mencari dress muslimah yang sesuai untuk dipakai, tetapi sebenarnya cari blouse seperti ini bukan susah sangat. Hari ini, terdapat semua jenis pakaian untuk setiap jenis wanita yang boleh anda dapat di pasaran. … Read more

Beli Dress Muslimah Online

dress muslimah black

Apabila anda sedang mencari untuk membeli dress muslimah terkini, adalah baik untuk anda bermula dengan membuat kajian online untuk mendapati pelbagai jenis dan fesyen dress yang boleh anda pilih. Ia adalah mudah bagi anda mencari pelbagai dress muslimah online untuk mendapat dress yang disukai dengan tawaran harga yang murah. Namun jika anda tidak pasti sama … Read more

Fesyen Model Baju Pesta Muslimah Modern

baju pesta muslimah

Terdapat ramai pereka baju kini memenuhi keperluan pengguna dan fesyen muslim. Pereka Barat sekarang pun semakin mementingkan pasaran ini. Dalam beberapa tahun yang lalu, Burberry, Mango dan DKNY masing-masing telah memperkenalkan edisi baju pesta “koleksi Ramadan” yang terhad. Tudung dan abaya series juga diperkenalkan oleh banyak jenama terkenal di dunia ini juga. sumber foto: aquila-style.com … Read more

Baju Tidur Bagi Bayi

baju tidur bagi bayi

Anak aku pada tahun ini sudah nak masuk umur 2 tahun. Cuma tinggal lagi dua bulan saja. 3 minggu yang lepas, mamak saya tolong cukur dan botakkan kepala anak saya. Kami membuat demikian dengan tujuan untuk bagi anak saya dapat pertumbuhan rambut baru dan tumbuh dengan lebih sopan, hensem dan jayanya. Tetapi selepas mencukur, orang … Read more