Web Analytics

Lelaki Jangan Susahkan Isteri Bila Terkantoi

isteri cantik

Sejak entri ini diterbitkan sehingga sekarang, tidak putus-putus pertanyaan mengenai perundangan menerjah masuk dalam kotak email dan juga di blog lama saya tu. Kebanyakan masalah tersebut datang dari insan yang bernama lelaki. Kesian pada isteri yang terpaksa menanggung beban atas sikap suami yang masih tak insaf dengan tabiat masa bujang. Saya juga pernah melalui zaman … Read more

Kisah Raya – Lubuk Paku

kedai moyang haji

Sekarang baru saya ada masa dan kesempatan nak update kisah sehari sebelum raya hari tu. Selepas habis shooting bakar lemang pada sebelah pagi, kira-kira jam 12.00 tengahari dapat mesej dari sparing partner. Dia kata dia dah sampai Maran. Sebenarnya inilah merupakan kali pertama bagi kami berjumpa di kampung sendiri. Sebelum ni memasing tak pernah berjumpa, … Read more

Giant Teluk Intan!!! Tolong Sediakan Paip

giant logo

Kali ni biarlah aku bercerita, kisah ni jadikan tauladan supaya ianya dapat menjadi pengajaran dan iktibar. Walaupun nampak seakan – akan remeh tapi jika tidak dibendung akan datang masalah yang besar. Mungkin tidak bagi sesetengah individu, tetapi bagi sesetengah individu lagi amat memerlukan. Semuanya berkaitan dengan kita dan hak kita sendiri sebagai pengguna. Apa yang … Read more