Awek Melayu Bertudung Yang Amat Cun dan Cantik

Seorang gadis yang awek cun dan cantik boleh dicamkan dari jarak yang jauh. Ini kerana apabila seseorang wanita itu kelihatan cantik, dia akan menarik perhatian semua orang.

Terdapat banyak aspek dan banyak perkara untuk menentukan kecantikan. Pertama, marilah kita anggap kecantikan adalah dari kelihatan muka dan penampilan mereka tidak dapat disangkal. Wajah dan bentuk kepala seseorang gadis awek melayu terdiri daripada banyak isu. Keadaan rambut dan tudung juga akan dipertimbangkan de kecantikannya.

awek bertudung 2

Gadis Awek Melayu Yang Penuh Keyakinan

Gadis melayu awek bertudung mempunyai tahap keyakinan yang lebih tinggi. Semua orang mahu merasa keyakinan dari seseorang wanita dan kecantikan akan membuat anda penuh dengan keyakinan.

Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna semua gadis cantik dan awek cun akan berasa yakin diri sendiri. Ini kerana keyakinan adalah sangat rumit.

awek bertudung 3

Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk memastikan anda tetap cantik. Perkara pertama adalah memastikan anda berkelakuan pada sikap anda. Menjadi cantik dan memastikan bahawa anda memancarkannya tidak mencukupi. Anda perlu bekerja dengan apa yang berada di dalamnya.

Kecantikan dalaman perlu ada jika anda ingin berasa yakin tentang kecantikan anda. Oleh itu, anda perlu tahu bagaimana untuk mencapai matlamat ini.

awek bertudung 4

Ini semua adalah anda perlu jujur kepada anda sendiri, menghargai nilai dan kekuatan anda. Anda perlu memberi kuasa kepada diri sendiri supaya anda dapat menunjukkan kecantikan kepada semua orang. Menjadi cantik di bahagian dalam akan membuat anda melakukan beberapa perkara.

awek bertudung 5

Maruah dan Hormat

Anda akan memberi maruah kepada orang lain dan biar mereka rasa dihormati. Anda akan menjadi orang yang baik yang bukan dipenuhi dengan kepahitan. Dengan kata lain, orang akan mencintai siapa anda tanpa mempertimbangkan bagaimana anda kelihatan seperti di luar.

awek bertudung 6

Biasanya, ini tidak mudah dicapai dan anda perlu membuat tugas harian untuk melihat ke dalam dan pastikan anda menarik. Anda akan berada dalam kedudukan untuk mencintai diri anda lebih banyak, membina kepercayaan anda dan akhirnya keyakinan anda.

Apabila anda sudah bina keyakinan, anda boleh mula pertimbangkan untuk menjadikan kelihatan luaran lebih cantik. Binakan gaya yang akan menjadikan penampilan anda lebih baik.

awek bertudung 7

Tips Bagi Lelaki Untuk Menemui Gadis Awek Melayu

Untuk menemui gadis yang awek cun, anda perlu tahu ke mana untuk mencari mereka. Ini merupakan masalah biasa bagi ramai lelaki yang tidak mempunyai banyak masa atau hubungan kawan-kawan untuk membantu mereka bertemu dengan gadis-gadis awek bertudung.

Banyak tempat yang baik untuk bertemu dengan wanita cantik, seperti majlis perkahwinan, kelas kolej komuniti, pasaraya pada hari Ahad, shopping mall dan sebagainya.

awek bertudung 8

Dapatkan seekor kucing dan bawa ia berjalan-jalan di taman. Anda akan kagum dengan banyak gadis awek melayu yang comel datang kepada anda dan mula bertanya soalan tentang kucing anda, terutamanya jika kucing itu adalah kucing kecil.

Terdapat banyak gadis awek di gyms juga, jika anda bukan ahli gim, mungkin sudah tiba masanya untuk menyertai! Cuba tempat-tempat ini dan anda akan terkejut berapa banyak perempuan yang akan anda jumpai.

Petua terbesar untuk bertemu dengan wanita cantik adalah semakin banyak anda keluar dari rumah, semakin banyak peluang anda akan dilihat oleh lebih ramai gadis dan peluang anda untuk bertemu dengan gadis awek bertudung cantik juga meningkat.

Terdapat banyak gadis yang masih bujang. Bukan semua dari mereka telah diambil, dan gadis-gadis yang “diambil” mungkin tidak berpuas hati dengan teman lelaki mereka.

Mereka sedang mencari “kesepakatan yang lebih baik” untuk datang bersama dan mungkin menganggap anda adalah penambahbaikan terhadap apa yang telah mereka miliki.

awek bertudung 10

Sekiranya anda tidak mempunyai ramai kawan lelaki, mungkin anda boleh mula untuk berkawan dengan lebih banyak kawan lelaki sebab mereka juga boleh membantu anda bertemu dengan lebih ramai gadis.

Ramai lelaki mempunyai adik-beradik yang cantik atau sepupu yang boleh mereka memperkenalkan kepada anda.

awek bertudung 11

Tempat Pertemuan Yang Perlu Diberi Perhatian

Ramai lelaki telah bertemu dengan teman wanita atau isteri mereka di perhentian bas atau menunggu di pejabat pos! Bersedia untuk membuat sedikit ceramah tentang sesuatu yang berlaku di sekeliling anda, walaupun ia membuat jenaka kecil tentang bagaimana bas datang lewat atau berapa perlahan pekerja pos. Dapatkan dia tersenyum dan anda akan dapat peluang!

awek bertudung 12

Apabila anda meninggalkan tempat di mana anda berjumpa dengannya, minta nombor telefonnya atau e-mel dan katakan anda suka berbual-bual dengannya. Ada gadis yang mungkin tidak akan telefon atau emel anda, tetapi saya menjamin anda bahawa sebahagian daripada mereka akan membuat demikian.

Apa yang penting adalah anda terus bercakap dan bertemu dengan gadis-gadis dan akhirnya anda akan berjaya menemui gadis awek melayu yang banyak cun.

Kualiti Untuk Gadis Melayu Betul Cantik

Untuk menjadi cantik di dalam dan luar, seseorang gadis mesti mempunyai lebih daripada satu kecantikan.

Elegan

Elegan adalah rahmat yang bermaruah tentang penampilan, pergerakan, gaya peribadi atau tingkah laku seseorang gadis melayu akhir zaman. Untuk menjadi elegan anda perlu bergerak dengan lembut dengan tenaga yang bersemangat.

awek melayu bertudung 3

Murah hati

Gadis yang murah hati mempunyai semangat dan fikiran yang menjaga perasaan orang lain. Dia boleh berbaik-baik dengan orang lain dan bertimbangrasa atas orang yang dia sayangi. Dia sanggup memberi kasihan kepada seseorang walaupun dia tidak menyukainya.

awek melayu bertudung 4

Make up

Anda perlu tahu jenis make up yang terbaik untuk anda. Memakai terlalu banyak make up tidak akan membuat anda cantik. Make up sepatutnya membantu anda kelihatan seperti kecantikan semula jadi.

awek melayu bertudung 5

Ikhlas dengan anda sendiri

Ini semua adalah tentang ikhlas kepada anda. Anda perlu menghargai nilai dan kekuatan yang anda ada. Anda perlu memberi kuasa kepada diri sendiri supaya anda dapat menunjukkan kecantikan kepada semua orang.

awek melayu bertudung 6

Menjadi seorang gadis yang cantik lagi logik

Sesetengah gadis cenderung untuk bertindak dan berkelakuan secara bodoh di depan lelaki. Anda mungkin fikir ia adalah sesuatu perbuatan yang comel tetapi bukan semua lelaki suka akan pada kelakuan seperti ini.

Kebanyakan lelaki hanya akan mengusik anda jika awak bertindak secara bodoh. Gadis yang bertindak dengan biasa adalah lebih disukai oleh lelaki. Maka, jadi seorang gadis yang pintar juga merupakan satu kelebihan.

awek melayu bertudung 7

Mesra

Semua lelaki suka gadis yang manis dan mesra. Ia merupakan satu ciri yang sepatutnya ada pada seseorang gadis. Pertimbangan yang teliti dan kemesraan boleh menambah tarikan anda sebagai seorang wanita yang akan mengidamkan banyak lelaki.

Anda tidak perlu jadi mesra untuk sepanjang masa. Apa yang penting adalah anda menjadi diri sendiri dan anda akan rasa lebih dicintai.

Artikel berkaitan:

One Comment on “Awek Melayu Bertudung Yang Amat Cun dan Cantik”

  1. Penampilan hijab turut jadi ikutan saya sebelum convert, memang anggun kelihatanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *