Beli Baju Melayu Online Dengan Harga Yang Murah

Sebelum anda terlibat dalam industri baju melayu, anda mungkin tidak tahu bahawa terdapat begitu banyak pakaian yang dibekalkan di pasaran. Sepatutnya ia tidak susah sangat bagi anda mengetahui bahawa ramai orang yang menjalankan bisness pakaian.

Apa yang perlu anda buat cuma berjalan melalui mana-mana pusat membeli-belah atau kedai-kedai dan lihat berapa banyak butik pakaian ada di sana.

fesyen baju melayu

Ramai daripada mereka adalah francais dengan sebuah kedai di setiap pusat membeli-belah utama di negara ini. Mereka semua mempunyai banyak pakaian dengan design dan fesyen yang berlainan.

Minat Untuk Meniaga Baju Melayu Secara Online

Apabila anda melibatkan diri dalam industri baju melayu online secara runcit, anda boleh kagum dengan bilangan tempat borong menawarkan anda pakaian mereka dengan harga yang murah. Jadi saya fikir, seperti banyak industri lain, anda biasanya pesan gaya pakaian yang sesuai dengan anda atau baju yang anda suka.

Iaitu selepas anda telah membuat keputusan untuk kumpulan pelanggan yang anda sasarkan kerana baju melayu untuk remaja mungkin tidak sesuai untuk orang dewasa. Kemudian anda berharap bahawa anda telah pilih baju yang betul dan pakaian yang anda pilih akan menjual dengan laris.

Anda adalah dinasihatkan untuk menggunakan pemborong pakaian pengalaman yang boleh dipercayai kerana dia tahu dari pengalaman yang apa gaya baju yang laris dijual di kawasan anda.

Saya masih ingat sekali ketika saya baru buka kedai baju dan saya diberitahu oleh wakil jualan supaya tidak hanya membeli apa yang saya suka kerana baju yang saya fikir akan jadi baju jualan laris mungkin tiada pasaran langsung.

Tapi apa yang baik untuk menjual baju melayu online adalah anda boleh kurang risau dengan buka kedai runcit kerana anda boleh mencari dan memenuhi keperluan untuk semua orang. Mungkin anda masih melihat kedai-kedai online yang mensasarkan kumpulan khas untuk baju yang dijual oleh mereka.

Mereka mungkin telah membuat kajian tentang siapa yang mempunyai wang yang banyak untuk belanja dan mempunyai kemungkinan yang besar untuk membeli di laman mereka.

Sesetengah kedai baju melayu online menghebohkan bahawa mereka tidak mempunyai kedai dan upah pekerja, malah mereka boleh menjual online dengan harga lebih murah. Ia mungkin tidak sah dengan bisnes pakaian. Saya sering tertanya-tanya kenapa sehingga saya mengambil keputusan untuk menjual baju online dan cari jawapan sendiri.

Kerja-kerja Yang Perlu Dilaksanakan Untuk Satu Laman Baju Online

Kerja-kerja untuk mengurus satu laman pakaian online adalah sangat banyak. Pertama anda perlu mendapatkan stok baju dari pemborong dan kemudian kerja sebenar bermula. Setiap helai baju kena dipakai pada peragawati atau model yang benar jika anda mempunyai bajet yang banyak.

Kemudian apabila semua baju telah siap sedia anda perlu mengambil foto. Gambar-gambar bukan diambil dengan sesuka hati sahaja tetapi gambar berkualiti seperti yang diambil oleh seorang jurugambar profesional.

Selepas itu anda perlu menanggalkan pakaian dan pek dalam beg yang sedia untuk penghantaran. Pakaian perlu dinomborkan supaya tiada campuran berlaku dan kelirukan anda.

Kemudian anda buat kerja yang sama untuk baju kedua dan seterusnya. Selepas anda telah mengambil semua foto anda kemudian memuatkan foto tu ke program komputer dan sedia untuk dimuat ke kedai online anda.

Ini perlu dilakukan satu demi satu kerana anda perlu menyenaraikan semua baju dengan penerangan yang betul. Kadang-kadang dua atau lebih foto perlu untuk memaparkan baju dengan lebih berkesan.

Semua ini boleh mengambil banyak masa dan mungkin banyak hari yang anda kena habiskan atas kerja ni. Ia tidak hairan bahawa adalah sukar untuk anda mencari pakaian dengan harga yang murah online.

Saya telah memutuskan untuk menjalani operasi kecil online dengan penyenaraian sangat asas dengan satu foto asas dan mengekalkan harga yang rendah. Hanya masa akan menentukan bagaimana saya boleh menguruskan bisnes baju online saya.

Saya boleh memahami sekarang kerja yang terlibat dalam bisness baju dan mengapa harga boleh jadi tinggi. Jadi jika anda ingin membeli satu baju melayu, lebih baik anda buat bandingan dengan laman online yang berlainan.

Terdapat banyak Baju Melayu Online Facebook menjual baju dan mereka sering mempunyai jualan promosi dan ini boleh jadi masa yang terbaik untuk anda membeli. Jika anda terjumpa satu baju melayu yang anda suka di sesuatu laman, mungkin anda hanya beli satu helai buat pertama kali dulu untuk memeriksa perkhidmatan dan kualiti mereka.

Jika servis dan kualiti mereka adalah baik kemudian anda boleh membeli beberapa helai buat satu masa kerana ini akan menjimatkan kos anda.

Baju Melayu Online Facebook

Meta for A Butik

Baju Melayu Borong Murah

Baca juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *