Pinjaman Wang Segera Tanpa Dokumen Dan Slip Gaji

Pinjaman wang segera adalah cara yang paling mudah dan paling cepat pada hari ini untuk mendapatkan wang pendahuluan untuk kecemasan sebelum gaji bulan depan anda dikeluarkan.

Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan pinjaman itu, terdapat aspek-aspek tertentu yang terlibat untuk pembayaran balik.

Di sini kita cuba untuk menjawab semua pertanyaan am anda yang berkaitan dengan pinjaman wang segera dan kami berharap ia akan menjadi sesuatu bantuan yang berguna untuk anda.

Apa itu pinjaman wang segera?

Kami boleh mendapati pelbagai jenis pinjaman di pasaran seperti pinjaman perumahan, pinjaman peribadi dan pinjaman pendidikan. Walau bagaimanapun, pinjaman wang segera juga merupakan antara satu pinjaman cepat yang dibekalkan dalam pasaran yang sangat popular.

Pinjaman ini dikenali dengan pelbagai nama seperti pinjaman tunai pendahuluan, pinjaman gaji, atau ada yang cakapkan ia sama dengan pinjaman along.

Mari kita memahami apa sebenarnya pinjaman wang segera dan juga bagaimana dan bila ia perlu digunakan untuk keperluan maksimum anda. Pinjaman wang segera adalah pinjaman tidak bercagar, yang boleh digunakan untuk menemui kecemasan keperluan kewangan dan ia perlu dibayar balik dalam tempoh masa yang ditetapkan.

Anda perlu ingatkan pinjaman ini merupakan pinjaman peribadi yang mempunyai tempoh singkat berbanding dengan pinjaman lain yang terdapat di pasaran.

Adakah sebarang syarat-syarat yang ditetapkan untuk pengunaan pinjaman wang segera?

Banyak kali kita menghadapi keadaan apabila kita memerlukan wang dengan cepat tetapi berasa seperti tangan kita terikat sebab gaji bulanan kita masih mempunyai beberapa hari lagi untuk didapati.

Dalam senario ini, kita sama ada perlu menangguhkan atau menunda rancangan kami untuk membeli sesuatu atau kami akan swipe kredit kad kami untuk cash advance yang mempunyai caj kadar interest yang tinggi.

Keperluan wang dengan cepat mungkin adalah untuk digunakan untuk membayar bil-bil perubatan yang tidak dijangkai, yuran sekolah anak anda, dan lain-lain.

Pada masa sukar itu, mendapatkan pinjaman wang segera adalah amat diperlukan. Anda boleh menggunakan pinjaman ini untuk apa-apa tujuan sahaja tanpa sekatan ke atas penggunaan.

Adakah saya layak untuk memohon pinjaman wang segera?

Apa yang baik tentang pinjaman cepat itu adalah bahawa anda boleh berjaya mendapatkannya walaupun rekod kredit anda tidak begitu baik. Perkara kedua yang baik adalah bahawa ia tidak menjejaskan penarafan kredit anda.

Sesetengah peminjam juga memberikan pinjaman tanpa dokumen, tanpa slip gaji, tanpa kad ATM, tanpa penyata bank dan tanpa syarat. Syarat yang diperlukan untuk anda layak untuk menerima pinjaman wang segera adalah untuk mempunyai akaun bank dan pekerjaan tetap.

Jika anda tidak bekerja, maka anda mungkin menghadapi masalah untuk mendapat lulusan untuk pemohonan sebab biasanya syarikat pinjaman wang berlesen tidak luluskan pinjaman untuk penganggur. Anda mungkin cuma boleh dapatkan bantuan duit segera dari along.

Saya seorang pelajar, boleh saya memohon?

Kebanyakan syarikat cuma membuat pinjaman kepada mereka yang mempunyai pekerjaan tetap. Jadi sebagai seorang pelajar, anda tidak layak untuk pinjaman itu. Tetapi kerajaan mempunyai pinjaman PTPTN yang untuk dimohon oleh pelajar yang boleh anda cuba.

Bagaimana untuk memohon pinjaman wang segera?

Untuk pemohonan, boleh kita katakan ia adalah lebih mudah untuk dilakukan daripada untuk mengatakannya. Anda boleh memohon pinjaman online cepat dengan menggunakan Internet. Anda mungkin dikehendaki untuk membekalkan beberapa maklumat asas seperti Nama, Alamat, dan butir-butir majikan anda.

Beberapa syarikat menawarkan pinjaman wang segera dengan permintaan Penyata Bank dan kad ATM anda. Dokumen-dokumen yang diperlukan oleh syarikat-syarikat ini untuk pinjaman adalah minimum berbanding dengan lain-lain jenis pinjaman.

Berapa kadar faedah yang dikenakan untuk pinjaman tanpa syarat?

Sebelum memohon untuk pinjaman, kami mencadangkan bahawa anda membuat pertanyaan kepada 5 atau 6 syarikat pinjaman wang berlesen untuk mengetahui apa kadar faedah yang mereka caj. Beberapa syarikat menawarkan pinjaman tanpa apa-apa bayaran untuk minggu pertama.

Berapa banyak wang tunai saya boleh mendapatkan dengan pinjaman wang segera?

Jumlah bayaran pinjaman antara RM 100 hingga RM 10,000 bergantung kepada upaya bayar balik peminjam.

pinjaman wang segera
pinjaman wang segera

Berapa lama untuk tempoh bayar balik?

Biasanya anda perlu bayar balik pada atau sebelum anda mendapat gaji bulanan pada bulan yang akan datang. Oleh itu, tempoh masa maksimum untuk bayar balik boleh menjadi sehingga 30 hari. Walau bagaimanapun, beberapa syarikat adalah fleksibel berkenaan dengan tempoh pinjaman juga.

Pinjaman mungkin boleh dilanjutkan sehingga hujung bulan yang akan datang. Tetapi, kelanjutan untuk bayar balik pinjaman akan perlukan anda bayar kadar faedah tambahan.

Berapa lama masa yang diambil untuk mendapatkan pinjaman wang segera?

Pinjaman ini adalah sangat mudah untuk mendapatkan dan ia cuma mengambil masa yang singkat untuk anda dapati. Selepas memohon untuk pinjaman ini secara online, anda akan mendapat panggilan telefon daripada syarikat pinjaman. Selepas melengkapkan formaliti ringkas, wang akan dikreditkan ke akaun bank anda keesokan hari.

Adakah pinjaman duit mempengaruhi skor kredit saya?

Mengambil pinjaman duit tidak menjejaskan skor kredit anda. Tetapi terdapat faktor yang sama ada boleh mengancam atau membantu skor kredit anda. Ini termasuk sejarah pembayaran anda, jumlah hutang yang anda bayar, tempoh sejarah kredit anda, dan bilangan jaring kredit yang baru anda buka di bawah nama anda.

Apabila anda memohon pinjaman duit, kedua-dua faktor yang akan segera terjejas skor kredit adalah jumlah hutang yang anda bayar, dan jumlah kredit yang baru dibuka. Walau bagaimanapun, jika anda membuat pembayaran tepat pada masanya dan mempunyai sejarah pengurusan hutang yang baik, maka pengenalan pinjaman baru tidak jadi masalah.

Adakah ini bermakna saya boleh menikmati gaji saya tanpa menunggu hari gaji saya?

Sebelum anda membuat pinjaman, sila ambil perhatian bahawa kadar faedah yang dikenakan bagi pinjaman ini adalah lebih tinggi daripada pinjaman lain. Memanjangkan tempoh pembayaran hanya akan meningkatkan kadar faedah yang dikenakan.

Pinjaman ini cuma dicadangkan bagi memenuhi tuntutan-tuntutan kewangan yang tidak dapat dielakkan. Sila ingat bahawa mendapatkan pinjaman wang segera boleh mengganggu bajet bulanan anda dan anda mungkin mendapati kesukaran untuk bayar balik kesemuaan wang yang anda pinjam.

Petua Untuk Anda Mengenali Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Yang Boleh Dipercayai

1. Pengalaman – Pakar menasihatkan bahawa anda memilih syarikat pinjaman wang berlesen yang telah wujud lama di kalangan itu dan mempunyai reputasi kebolehpercayaan dan amanah.

wang ringgit malaysia

2. Kepakaran – Pemberi pinjaman yang pakar dalam satu atau dua jenis pinjaman sahaja adalah pilihan yang lebih baik daripada syarikat yang kata mereka boleh mengendalikan semua pinjaman untuk semua orang. Pakar adalah lebih cenderung untuk mempunyai pengetahuan yang mendalam dan khusus untuk membantu anda dapatkan pinjaman yang terbaik memandangkan keadaan anda.

3. Telus – Peminjam perlu berterus terang dengan anda tentang semua butiran transaksi. Anda patut boleh akses laman web peminjam untuk informasi pinjaman yang berkaitan semasa mereka memproses permohonan dan anda patut dapat melihat garis panduan pemberi pinjaman.

4. Portfolio – Anda akan memerlukan nasihat dalam pemilihan pinjaman. Pilih sebuah syarikat yang memiliki portfolio yang kaya dengan pelabur swasta dan pelabur syarikat. Lebih banyak pilihan lebih baik. Ini bukan sahaja memberi anda alternatif untuk pinjaman tetapi juga menunjukkan bahawa syarikat itu mampu untuk membuat pinjaman bagi anda.

5. Professional – Pemberi pinjaman perlu memberitahu anda dengan segera jika dia berpendapat bahawa dia tidak boleh memberikan perkhidmatan untuk anda. Anda boleh bersemak program pinjaman di laman web dan berhati-hati dengan pengiklanan yang boleh mengelirukan. Pemberi pinjaman juga tidak sepatutnya menukar syarat-syarat di saat-saat akhir. Setiap satu daripada faktor-faktor ini menunjukkan syarikat ini tidak jujur dan tidak professional.

Syarikat-syarikat Yang Memberi Pinjaman

Antara syarikat berlesen yang boleh anda pilih untuk pinjaman online cepat adalah seperti di bawah. Terdapat syarikat pinjaman wang berlesen melayu yang boleh memberi pinjaman tanpa cagaran dalam masa 24 Jam.

Sekiranya anda seorang penganggur dan tidak dapat mencari penjamin untuk dapatkan pinjaman, anda boleh cuba juga membuat pinjaman dari syarikat yang diberikan. Walaupun anda di senarai hitam penghutang, anda masih ada peluang untuk dapatkan pinjaman juga.

Pinjam Duit Dengan Orang Kaya

Memang terdapat ramai orang yang kaya raya di negara ini. Tetapi bukan senang jika anda nak pergi pinjam duit dengan orang kaya semua ni. Anda perlu memberi alasan kepada seseorang yang kaya untuk mendapatkan pinjaman duit daripadanya.

Orang kaya boleh jadi kaya kerana mereka tidak memberi wang kepada sesiapa saja dengan suka hati. Daripada memberi anda wang, mereka mungkin menetapkan pinjaman dengan faedah yang perlu anda bayar balik dalam tempoh masa yang tertentu.

Jadi, jangan mengharapkan anda akan mempunyai nasib yang lebih baik untuk mendapatkan pinjaman dari orang kaya. Kebanyakan orang kaya mempunyai falsafah yang cukup mudah: Mereka meminjamkan duit yang mereka mampu beri.

Kadang-kadang seseorang mungkin datang pinjam duit sebab dia tak ada duit makan tengah hari. Jika bagi saya, saya akan bawa dia pergi makan dan bukan pinjam duit kepada dia. Perjanjian umum adalah bahawa pada masa depan dia akan belanja balik saya makan.

Itu tidak bermakna dia perlu membelikan saya makanan. Cuma perlu dia tahu bahawa semua benda ada harganya dan bukan boleh dia dapat tanpa perlu sebarang usaha.

377 Comments on “Pinjaman Wang Segera Tanpa Dokumen Dan Slip Gaji”

    1. my hope is not very high with your statment but if i can borrow about 15000 rgt i am very greatfull for your help. why i need it because i want to help my wife faster to sattle her loan with others commitment. both of us work for sure can pay. pm 0163474050

      1. saya nak pinjam 3k sahaja.. saya sanggup bayar balik bulan depan dengan jumlah 4k.. siapa sanggup bagi boleh ws saya .. urgent

        1. Sya ingin buat pinjaman Rm5ribu dlm 1@2minggu lgi nk pakai wang pinjam tu..tapi cara bayar Sya sedia bayar dlm tempoh 1tahun..bulan Sya sanggup bayarRm200..

    2. Saya mahu pinjam duit boleh boss . Saya mahu pinjam RM 2000 . Saya baru dapat kerja saya mahu pinjam bayar duit bilik . Saya mahu pinjam segera boss.

    3. Saya cuma berniaga makanan kecil kecilan, sya tak ada slip gaji dan epf,tapi saya boleh hantar 3 bulan bank statement saya ,saya ada duit masuk sekarang kurang ya 3k,setiap bulan,sy nak pinjam duit dgn kadar byr rendah setiap bulan,0102769535

    1. Saya dari Sibu Sarawak. Saya Perlu pinjaman segera dan nak buat pinjaman sebanyak 10k untuk 5 tahun. Saya telah diisytihar bankrupt pada 19.10.2016. Kalau pinjam 10k berapa bayaran bulanan?

      Hp: 0138178886

        1. Saya perlukan kan pnjaman dri org perseorangan yg baik hti & ikhlas nk mbntu. Sy prlukn rm1000 utk deposit sewa kreta utk mnjdi pmanndu grab & Uber. Harap ada sesiapa yg sudi mbantu sy yg Sgt mmerlukn. Sy brada d kota kinabalu. No HP sy 0163542574

        2. saya perlukan duit dalam 2 hari ni untuk membayar hutang ..
          tlong saya selesaikan masalah ni.. saya hanya memerlukan 2000 saja..
          saya nak buat pinjaman tapi saya takda pay slip and saya baru kerja 2 minggu.. jadi saya nak minta tolong ..saya akan bayar balik ansur-ansur.

          01111107949

          1. Sy trdesak nk gunakan duit mnggu ni…sy prlukan rm 2000…mnggu dpn insyaallah sy ad duit sy byr blik…urgent…
            Wsap sy 0179203471

    2. Saya Shaqir dari kota tinggi johor..saya memerlukan RM1000 hari ni jgak..tolong whatsapp saya skrg..0173642096..please urgent

      1. saya pon sama..klo blh sekarg..sy btol2 terdesak..klo xdpt bt byran skarg sy akan diusir keluar segera dr rmh..tlg lah ats dasar kesiankan anak2 saya yg masih kecil dan brsekolah..01125616234 whtsaap segera…sekarng pleaseee

  1. Saya munir memerlukan pinjaman peribadi untuk menyelesaikan hutang dan banyakkn gaji saya semula.harap pihak tuan dapat membantu saya menyelesaikan masalah saya ini.

  2. Assalamualaikum sesiapa kt sni bole tolong
    Sye nk pinjam duet dlm 1000 sahaje,sye sgat memelurknnyer skarang…
    Gaji sye hnye 600 sebulan…mungken sye akn byar blek dlm mse yg agk pnjang la…
    Harap2 ade yg sudi tolong
    Wssap (01123554679)
    Call ( 01139855233 )

  3. salam satu malaysia
    saya perlukan pinjaman wang segera berjumlah rm3000 dengan ansuran byr balik setiap bulan.saya tidak mempunyai slip gaji tetapi saya ada lesen perniagaan bisnes sendiri..
    saya harap sangat ada pihak yang sudi membantu saya,dan saya mohon jumlah pinjaman yang saya pohon itu dapat membantu saya.cara bayar balik pinjaman akan sya laksanakan setiap bulan dan setakat yang mampu saya bayar.
    terima kasih diatas keprihatinan anda.
    wassap:01116032726

  4. Saya perlukan Wang sebanyak 5k secepat mungkin
    Berkerja sebagai senior supervisor maintenance Dynasty hotel
    Gaji bsic 1600 je
    Ade sesiapa boleh tolong tak…
    Nak tau Sebab ape saya nak pinjam 5k
    Saya Akan bagi tau dengan jujur Di WhatsApp nak jumpa pun boleh sesiapa sudi nak bagi tolong pinjamkan la
    Number saya 01123729884

  5. hello.saya memerlukan pnjaman wang brjumlah 20k dlm msa stu mggu ne..sya akan byr bulan2 dlm rm500 tau 600.tdak kira brapa sja bunganya.nak perlu untuk khwin..siapa2 boleh membantu tlong sms tau whsap sya di no 0148605018 tq

  6. saya perlukan pinjaman 2k untuk bayar sewa rumah dan installment kereta..
    tiada dokumen kerana berkerja sendiri..
    secepat mungkin..
    area Shah Alam Selangor..
    whatsapp 01133036286

    1. Saya mahu balik kampong mahu pulang hari raya saya tidak cukup duit untuk bayar tambang itu lah saya mahu pinjam 2k untuk balik

  7. Sy perlukan wang sebanyak rm2k,tak asa slip gaji,urgurnt nak pakai harini,mintak tolong sangat2,pape wasap (0172793809) ayien

  8. Saya perlukan wang rm1000 utk pembelanjaan sekolah ank2 yg belum ckup..saya berniaga warung..minta tolong sgt2 ungent,,kalau bole sebelum 30hb ini..no wassap 01119499582

    1. Selamat petang saya Shanthini saya ingin pinjam duit sebanyak 4000..segera tanpa slip gaji dan juga dokumen saya ada banyak masalah peribadi..saya ingin nak pinjam duit dari pada anda. Contact nombor saya :
      016-6787612

    2. Salam, hai semua.. ada tak yg sudi pinjamkan 2k urgent. Bayar semula hujung bulan 1 ni. Area kota kinabalu, Sabah. Whatsapp 0135342689

  9. Saya perlukan pinjaman rm500 segera…urgent..tolong saya jika boleh..saya baru bekerja…perlu bayar moto lagi..Hujung bulan ni saya bayar balik…jika ada boleh hubungi saya 01114319027

  10. Blacklist
    Perlukan modal RM30k untuk memulakan perniagaan
    Tiada Slip gaji krn bekerja sendiri
    Mohon bantu
    Wasap 0109070808
    Terengganu

    1. sy btol2 dalam keadan susah sgt skng ni sy nk buat loan 20k plesss wasap sy 01116913413 tolong lah dpatkn sy lond plesss

  11. Saya memerlukan pinjaman utk settlekan beberapa masalah..ada x yg boleh bntu..tanpa pegang kad bank,ansuran bulanan yg berpatutan,maybe hingga 5 thn..
    0192060620

  12. memerlukan pinjaman segera sebanyak rm 1000 sahaja.bekerja sebagai pembantu kedai makan.gaji setiap hujung bulan cash.tiada slip gaji.sekiranya ada syarikat yang boleh membantu saya.sila hubungi atau whatsap saya 01126168357

  13. Saya student ipta memerlukan pinjaman keewangan pelajar semester akhir dan saya tiada slip gaji. Bole bantu saya ? Whatsapp 0127942940

  14. Saya memerlukan pinjaman segera..sebayak 10k..sbb saya nak kahwin bulan nii..saya x ad slip gaji..boleh bantu saya..01129340724.dari terengganu

  15. Su yusno dari taiping perak..sy menjalankn perniagaan sendiri dgn membuat pwrkhidmatan sewa bilik dgn purata pebdapatn sy sebulan sekar rm1400-2200 bergantung kepada berapa byak penyewa sebulan.sy perlukan pinjaman rm1000 sahaja utk membeli barang tambahan untuk bilik sewa sya…sy mempunyai akaun bank…ada tak mna2 syarikat keewangan yg boleh memberikan sy loan..0109623583…mohon whassap col atau email sy..yusniabun45@gmail.com sy urgent memohon loan yg flexible bayaran balik serta kelulusan segera24 jam

  16. Hello,,,blh sya buat pinjaman 2000,,sbb sya nak selesaikan hutang2 saya… Boleh tolong kh? Ni no hp sya,,0138004670,, tlg wshap..
    Saya dari Miri Sarawak.

  17. saya student kolej swasta di Batu Muda, KL. saya ingin membuat pinjaman sebanyak RM5k untuk beli motor ulang alik hostel-kolej-rumah-kilang. saya janji akan bayar balik bulan-bulan. saya tiada dokumen lengkap tapi saya mampu bayar balik pinjaman bulan-bulan kerana saya ada buat part time di Kilang Panasonic seksyen 21 Shah Alam pada setiap sabtu & ahad. saya perlukan pinjaman tanpa upfront. kalau sudi membantu, boleh emailkan detail tentang pinjaman di khairulsaujana8@gmail.com.

  18. Sya nak Pinjam RM 1500 je tpi gkde slip gji cm ne.. ! I Kje kt pub je.. Bgi yg boleh tolong boleh cl 0149475529 yusi

  19. hi assalammualaikum .. saya ni student .. sye tngh memerlukan rm 5000 ..urgent sngat .. se perlu bayar hutang ayah sye .. right now sye kje kat kedai makan n sye jual barg online .. sye perlukan duit to hari ni untuk bayar hutang ayah sye .. sye terdesak sngat .. andai anda bole membantu sye
    ini number phone sye 0143810019 saya x mempunyai whatsapp
    ini wechat sye zayniea
    terima kasih

  20. Saya memerlukan kewangan dengan kadar segera.. Tmpoh 3 hari.. Saya buntu tak tau nak buat apa.. Saya tak ada payslip kad bank pn tak ada.. Tolong la tak byk cuma 1000 je..

  21. Saya memerlukan rm10,000 atas urusan peribadi.tiada slip gaji.kerja sebagai pemandu lori.bulan 6(Jun) saya akan buat pengeluaran akaun kwsp akaun 2,kerana umur saya dah genap 50tahun.ada mana2 pemberi pinjaman.dan berapa interest yg dikenakn jika sya bayar balik dlm masa kurang dari sebulan?sila hubungi saya 01/-2445732 @ 018-3997762.Terima kasih

  22. Saya cuma nak pinjam rm200 sahaja dan sangat2 terdesak. Saya petani sawah.. bajet belanja dapur tidak cukup. Lagi sebulan hasil padi baru dituai.. pendaptan tidak seberapa.. tambahan pula tanaman padi memakan masa 4 bulan untuk mendapatkan hasil. Saya janji bayar balik secepat yang mungkin. Dalam tempoh sebulan. Saya sangat memerlukan bantuan segera. Cal terus atau whatsapp 0168828950 (claire)

  23. Assalamualaikum sesiapa kt sni bole tolong
    Sye nk pinjam duet dlm 1500 sahaje,sye sgat memelurknnyer skarang…
    Gaji sye hnye 600 sebulan…mungken sye akn byar blek dlm mse yg agk pnjang la…
    Harap2 ade yg sudi tolong
    Wssap (0199518586)
    Call ( 0179080591)

  24. Saya berkerja sebagai tkt masak sebulan gaji rm3000 tapi saya Tak Ada slip gaji boleh Tak kalau saya nak mohon pinjamaan peribadi sebanyak 10k timpoh bayar balik selama 5,6 tahun???

  25. Sye mmerlukan pinjaman sbnyak 15k… Dgan kadar segera.. Sye xde pnyata gaji.. tpii sye bole baya bulan2… Mohob sgatttttt.. Wassap 0136547291

  26. Saya nak memohon pinjaman 15k… sye memerlukan esok pagi… Sye xde pnyata gaji… Tpii sye bkeje tetap.. Gaji sye 2500… Mohon bantuan
    Wassap 0136547291

  27. Sy mmpunyai masalah kewangan… Klo blh saya nk pinjam rm5k… ADa x pinjaman yg xperlu pakai slip gaji sbb saya masih bru bekerja… Sy nk selesaikn hutang kereta sy sudah 3 bulan… Sy buntu … Tolong wassup sy 01112482021..

  28. Hi, saya memerlukan 2k sahaja utk urusan peribadi. (Urgent) Saya akan bayar semula pd bulan 8 atau 9 ini. Whatsapp +60135342689

  29. saya nak pakai 5000 , gaji saya cash , gaji bersih 1500 sebulan , saya boleh bayar balik dalam masa 36 bulan kalau ada boleh bantu ni no saya 0146770594

  30. Kami menawarkan pinjaman yang direka untuk memenuhi keperluan kewangan anda seperti Pinjaman Peribadi dan Perniagaan dengan skim persetujuan pinjaman cepat. (Gloriasloancompany@gmail.com)

  31. Saya perlukan 7k dgn segera untuk masalah peribadi. Sy tiada slip gaji sbb bekerja sendiri. Saya boleh bayar ansuran tiap2 bulan.
    Siapa boleh bantu wasap saya 0194103319.
    Saya perlukan bantuan segera

  32. Saya sedang mempunyai masalah sangat urgent…Masa yang saya ada hanya 10jam dari Sekarang…saya hanya ingin memerlukan rm3000….saya Kerja sendiri (berniaga)…saya akan bayar setiap Bulan..harapan saya sangat Tinggi..terima kasih

  33. saya nak buat pinjam dalam 10k mcam mana boleh ke saya tiada pay slip dan saya black lis saya perlu sangat…whatsapp 01114446316

  34. Saya memerlukan pinjaman sebanyak rm4000 dlm masa yang singkat ini. Saya berharap pihak dapat hubungi saya di talian 01123123013 untuk hulurkan bantuan, terima kasih

  35. saya perlukan pinjaman segera 2500.. sangat perlukan untuk keperluan.. tempoh saya hanya sebulan (hujung atau awal bulan depan) sya l bayar balik sepenuhnya.. nombor sya 01126660876 or 0102024620

  36. Saya memerlukan wang segera RM1300 emengency. Tiada payslip gaji cash by hand. Sila call jika ada untk membantu.area melaka

  37. Ingin meminjam rm5000 urgent nak gun harini…saya hanya pinjam sementara bulan nov saya akan bayar habis blik…gaji cash by hand..

  38. Sy memerlukan rm1000 untuk bayar bulanan kereta dengan segera . Gaji cash by hand . Jika ada yg sudi bantu sy bole call or whatsapp pada no tertera 01136511984 . Tq

  39. saya nak pinjam 500k adakah boleh percaya ka ni .sbb saya nak buka busines macdonald ni .call la kalo berani 0168285930

  40. helo sya sangat memerlukan pinjaman peribadi kecemasan sekarang.. hanya 2000. pls siapa yang boleh bantu.. ini number saya.. 01110611805

  41. Hallo bos saya nak pinjam duit sebanya 1000 saye stay kedah saye perlu kan duit untuk berniage saye skarng kerje benkel kereta saya tiada slip gaji tiada epf sokso gaji bulan tros masok bank apa ii coll saya 0174685073

  42. Hai…saya perlukan pinjaman sebanyak RM3000 untuk settle sewa rumah dan motor dan pembelanjaan anak..dengan kadar segera harap2 dapat cepat bantuan dari anda.. No contack saya 0165087500 Alya sy duduk area ipoh,perak.

  43. Saya memerlukan pinjaman rm4k, untuk bayar umah saya dlm 3hari lg… Jika tidak umah saya akn di lelong….
    Whatsapp saya 01127628582
    Jika dpt membantu…. Urgent sgt

    Terima kasih

  44. Nme saya muhammad nazerie…sy btol2 memerlukan pinjaman..tak byk..cuma rm500 jek..tapi saya tiada slip gaji…kalau boleh hari ni jgk saya nak pinjam..whatsapp saya 0177584056..sy mintak tolong sgt2..

  45. saya sangat perlukan pinjaman kecemasan 2000 untuk bill dan yuran sekolah… adakah mana2 pehak boleh bantu? jika saya terpaksa pinjam dgn along juga saya sanggap.. demi anak anak…

  46. helo,saya perlukan wang sebanyak rm3000..saya sangat terdesak..boleh call atau pm no saya 1098654141..harap pihak tuan/puan dapat tolong..saya merayu

  47. Kamin menawarkan pinjaman @ kadar faedah sebanyah 2% untuk kegunaan komersil dan swasta sekarang hubangi kami melaliu e-mel (fernantinaloan@gmail.com) sekarang.

  48. sya sue …sya amat memerlukan wang sekrg…krna ada mslah kewangan…yg perlu sya selesaikn…sya nk pinjam rm20k..harap2 pihak tuan dapt membantu sya dgn segera..bleh hubungi sya 01155218521.

  49. Saya perlu kan duit rm 2500 untuk diri sya .. nak beli moto untuk mudah berkeja .. saya harap tuan boley tolong saya .. saya baru berkaja.. perkejaan saya ialah.. pam minyak caltex..

  50. Saya memerlukan Rm15 ribu untuk mmbntu keluarga saya dlm pelbagai hal. Brapa byaran bulanan yg perlu sy jelas..sy memerlukan dgn kadar segera whtsp 0136449753

  51. Saya tidak bekerja. Bru hbs bljar..sy memerlukan rm15 ribu untuk menyelesaikan pelbgai hal keluarga..adakah sy layak untk meminjam..sy harap sgt pihak tuan/puan dpt mmbntu sy..urgent 0136449753

  52. Assalamualaikum wbt..
    Saya perlukan pinjaman segera rm2000 sekarang sebelum 16hb Disember..bayaran balik 1bln..sya kerja goverment…slip gaji ada
    ..gaji bersih rm1k…plss help me..im urgent to use money…wasap 0193023718

  53. Salam..sy memerlukan pinjaman sebanyak 3000 segera..kalau boleh nak sebelum 19.12.2017..sy baru bekerja 2 bulan..gaji bersih 1100..seriously perlukan duit sekarang nie..hope sgt dpt bantu..hubungi 01116380571

  54. salam hormat en saya perlukan duit sebanyak 2k untuk persiapan hari krismas saya
    atas sebab kos tiada cukup dalam masa terdekat ni..harap en tolong percepatkan permohonan saya..sekian terima kasih

  55. Asalamualaikum saya perlukan 10 k untuk berkahwin…saya perlukam wang segera kalau boleh secepat mungkin sebelum bulan 1
    0189594663

  56. Saya pernah membuat permohonan pinjaman peribadi sebanyak 10k.sebelum mdapat loan..saya diminta membayar rm300 untuk legal fees.bila dah bayar legal fees..saya diminta bayar rm600 untuk test payment..saya seperti dipukau dan terus membayar rm600 untuk test payment for 2 month.selepas itu,orang hq dari company tersebut mengatakan duit loan tak dapat di transferkan ke akaun bank saya and saya perlu bayar rm1500 untuk buka loan current account..saya sangat keliru dan tersedar..saya sebenarnya ditipu.mengapa saya harus buka loan current akaun?.mereka hanya menjawab..duit loan tak dapat ditransfer ke akaun bank saya tanpa current account.sampai ke hari ini saya tak beri rm1500..that is very impossible..kepada kawan2..siapa yang pernah kena seperti kes saya..boleh share adakah perkara ini betul kena buat current akaun baru boleh dapat loan?

  57. Assalamualaikum.. Nama saya isz.. Isz 18thn .. Isz masih blajar and now tgh praktikal .. Isz sungguh ni nak mintak tolong kat sapa2 yg boleh tolong isz.. Isz nak pinjam rm100 utk bayar duit sewa.. Bulan ni mmg isz lost budget sikit atas sbb2 tertentu .. Skrg isz buntu mana lagi nak cari duit .. Kalau ada sapa2 yg boleh tolong isz.. Ws/call isz no 01117525220 .. Isz akan bayar dlm 6/7 hb tepat pada masanya .. Isz janji .. TQ

  58. Saya nak guna duit rm 1000 segera. Saya keje pembantu kedai rm 30 sehari. Nak gn untuk blanja sekolah anak. Suami kene buang keje oktober 2017. Sampai sekarang tak dapat cari keje di sebabkan faktor umur. Masih lg mencari kerja. Harap gaji saya cukup2 sahaja. Dengan belanja sekarang yang agak mahal budget pun tersasar. So saya sangat perlukan 1k untuk yuran dan buku sekolah anak2 saya. Saya boleh bayar . dah try byk tempat. Semua nak payslip. Saya sangat terdesak sekarang tingal 2 hari anak nak sekolah masih tak cukup. Hubungi saya segera 0176472878

  59. Assalam.. saya SITI AISYAH. OKU sy ada bntuan kbajikan.

    Sy nk buat pinjaman Duit sbyk 2ribu hri ini juga. Sila WhatsApp sy.
    01115444461

  60. hello
    i am Mrs Rhoda John,a private loan lender
    i give out loans to individual to pay up their bills and depts
    with a flat rate of 2%
    contact us at (rhodaloancompany@gmail.com)

  61. Assalamualaikum.. Saya siti Aisyah ingin membuat pinjaman rm3000 untok pembedahan nenekkk saya di indonesia.. Saya harap boleh bantu saya secepat mungkin .

  62. Saya Dpka dari taman sentosa klang..Saya kerja sebagai operator di kilang panasonic..Baru 1 bulan saya kerja di sana..Saya nak meminjam RM1500..Jika boleh tolong whatsapp saya ke no. 01111914424.Terima kasih..

  63. Saya berkerja sebagai baby sitter sahaja.. Gaji cash, tiada slip gaji, tiada penyata bank.. Gaji saya rm1500 sebulan. Saya nk buat pinjaman rm10,000 adakah saya layak?? Jika tidak berapakah nilai rm yg layak untuk saya?? Dn berapa nilai bayaran balik tiap bulan ??please whatsapp saya 0135789481

  64. Sya nak pinjam duit dalam 5k
    Very urgent
    Saya nak banking duit seblm 12tgh hari pd ari ini
    Siape2 blh tlng saya tak…..Saya tak de pe2 dokumen…Cube de bil air dgn ic shj….

  65. Sy btol3 mau buat pinjaman,untuk mnysahkn mslh sy,sy btol2 perlu pertlgan pinjaman sebanyak 2000 untuk cover balik gji akan dtg…01137710818..harap dpt pertimbangkn tq cik

  66. Saya memerlukan pertolongan duit sbnyaj rm5000 untuk mslah peribadi fmly saya..saya mampu bayar semula rm500 sebulan..saya tiada slip gaji cuma ada ic dan juga ssm..sesiapa yg ingin membantu boleh hubungi saya wassap/cl 0176986944 mohon bantuan sgt2 klau tpkse buat pinjaman dekat along pun tak pe asalkan bayar bulan2..

  67. Sya dri miri sarawak..sy prlukn kra2 10k utk melunasi hutang dn kprluan lai..sy hnya sorg suri rumh shja,wlaubgaimna pn sy snggup mencagarkan rmh kediaman sy sbg jiminan..

  68. sy shafwan sy mahu pinjaman 30000 sebab nak kawin dan nak selesaikan hutang di tempat lain sekali kira nak fokus 1 tempat. sesiapa yg boleh bantu dan cadangkan sila whatsapp sy 0176292897

  69. Saya perlu wang segera sebanyak Rm 2000, boleh bayar setiap minggu 200. Perlu wang untuk mulakan niaga kecilan. 01123331764

  70. Assalamualaikum. Saya amat memerlukan duit untuk keperluan saya. Saya harap saya mendapat pinjaman ini. Saya ingin meminjam sebanyak RM1000. Saya harap pinjaman ini diluluskan . Tolong hubungi saya di nombor 0143243327 .

  71. Hai saya perlukan rm 50 000 untuk renovation rumah dan menyediakan perkahwinan anak lelaki saya boleh hubungi saya di no ini untuk maklumat lanjut atau syarat2 pinjaman. 017 4508548 ,0175709733 urgent

  72. Hi nama saya shasikala .. saya memerlukan 1500.00 untuk bayar rumah sewa dan duit kereta saya. Boleh ke bantu saya
    0168471006
    shasikala

  73. saya nk buat pinjaman utk 6k sapa boleh bantu sya…stiap bulan sya akan byar rm200..sapa boleh bantu tlong whtsap sya kadar segera…01112354178 hrap ada yg dapat tlong..

  74. sy perlu rm300 bagi tambahan membina rumah ibadah ..
    Ini n6 akaun sy ian mohd azmin(221371070121)..
    Tinggal di area kelantan kok lanas ..insyallah sy byr balik secepat mungkin .

  75. Student jika terdesak perlu duit untuk yuran atau study, saya boleh cuba bantu.Boleh terima semua syarat tanpa kompromi. Pinjam tanpa bunga atau faedah. . Tinggalkan number phone atau email untuk berhubung.

  76. slamat ptg..saya era memerlukan pinjaman sebanyak RM4500 kerana masalah emergency..duit diperlukan segera..gaji saya dibayar cash dan bln2 saya boleh bayar sebanyak RM300..sila hubungi dengan segera..0108424295

  77. Saya housewife saya urgent nak guna duit sebyk $ 25000…..dlm bulan ini saya boleh bayar…..boleh tak abg

  78. Hai…saya Ben Perlukan duit pinjaman 3k segera untuk bayar hutang…sy akan bayar 500 1 bln…hubungi saya 0148683646….tolong bantu saya segera

  79. Hello, saya Mimonz berasal dari sabah ingin meminjam rm1000 dengan segera. Saya tiada slip gaji, dan pekerjaan tetap..saya harapkan tuan/cik boleh bantu saya.. Saya akan bayar rm100 setiap bulan..mengikut tarikh bila saya meminjam..

  80. susah nak cari pinjaman yg boleh senng lulus tnpa bnyak syarat event just hanya trima hasil dri fmly..betul2 buntu nk guna majlis esok..dlu deal dgn satu compny jew..n bnyk kali jugak lah urusan tnpa masalh..last pinjaman ada sangkut xdpt bgi mcm ditetapkan..tp ada jew bayaran di buat..famly ada masalah sedikit akhir2 ne..tu yg susah… nak pkai 5k@6k urgent mjlis.tomorrow tapi still down for money..satu bulan sahaja pinjamn akan dbyar kerana mau settel jugak pinjamn sy yg lama d compny lain..dlu urgent xperlu nk dokumen or apew slpas pnjman pertama..just bgtaw terus submit..ne btol2 buntu.. waktu terhad…tngu urusan fmly slsai..now berada d kuantan..boleh sapa2 bagi jalan

  81. urgent becouse fmly berada d luar negara…urusan for mjlis d pahang n asal d terengganu…adew ker yg boleh deal untk sy settel dlu hal ne

  82. Norul azwa
    Mei 16,2018 ,at 10.20 am

    Saya ingin membuat pinjaman rm3000 boleh ka??saya urgent memerlukan duit..harap pihak tuan dapat membantu saya..tq
    011-28528764

    1. Saya perlu 80k. Saya mampu bayar balik 6k satu bulan@ 1500 satu minggu. atau paling cepat satu tahun habis bayar.

  83. salam sejahtera,sy ade mslah kewangan gaji yg sy terima dah kecik..di sbbkan hutang juga tapi tetap sy bayar melalui potongan gaji..tapi skrg ne sy ade mslah dan perlu gunakan duit..sy janji akan bayar bulan² yg mengikut prosedur dan akan dibantu oleh anak sy yg berkeja jika ade mslah..sy nk pinjam 10k secepat mungkin…cal atau wsp sy 0173683446

  84. Memerlukan RM3 000 untuk memulakan perniagaan percetakan. Sesiapa yang boleh bantu, sila balas bawah thread ini. Terima kasih

  85. Saya memerlukan 4000 ribu dalam.minggu ini dan.akan bayar balik seribu sekali intrest setiap bulan. (4 bulan.). Pls call me

  86. SAYA MEMERLUKAN PINJAMAN 30K UNTUK PUSING MODEL PERNIAGAAN SAYA… ADA SAPA2 BOLEH BERI CADANGAN DI MANA BOLEH APPLY UNTUK PINJAMAN SEGERA?

  87. SAYA PERLUKAN RM2000 DENGAN SEGERA KERANA ADA MASALAH PERIBADI..TENTANG BAYARAN SAYA AKAN BAYAR ANSURAN..SILA HUBUNGI 01112267714

  88. Sy merantau dan baru mula kerja 29 jun 2018 .sy perlukan modal utk bekerja dan menyewa moto utk bekerja serta perbelanjaan hinga gaji pertama.sy perlukan Rm300- rm500.
    No hp 0176946848

  89. Saya perlukan pinjaman wang rm1200 untuk duit belanja saya dan sewa sebab baru mula bekerja. Saya akan bayar balik setiap bulan secara ansuran. Saya tak ada bank statement. ws 0122450986 tq

  90. Saya perlukan 5k dlm minggu nie. Urgent sgt2. Kerja as promoter xde slip gaji, gaji rm1800 sebulan. Please contact me 0192577095.

  91. Urgent! Saya memerlukan RM 3.500 sebab nak byar hutang motor dan hutang kawan ii. Saya baru bekerja dan tiada payslip. Gaji hujung bulan baru dapat. Document yg ade salinan ic dan penyata kwsp shje. mntak tlong kpd company pinjaman saya urgent sgt ii.

  92. saya ingin pinjam 5k.Baru dapat kerja.Sebelum nie gaji cash.Dokumen ada ic dan offer letter kerj baru.perlukan duit untuk selesaikan sewa rumah sehingga gaji hujung bulan

  93. As’salam. Adakah ketiga-tiga di atas seakan-akan along? sbb saya dah call 2, dua-dua pun macam ahlong je. mohon pencerahan.

  94. Saya boleh bntu anda buat pinjaman wang. Syarikat berlesen 1058406-D

    Cover area KL SELANGOR shja ye
    Gaji mesti masuk bank

    Sediakan dokumen 30 minit siap, urusan secara bersemuka, bukan online.

    Hubungi 0172076972 (puan aimi)

  95. Sya ialah pelajar kolej.. Sya betul² terdesak sekarang..sya ingin meminjam 2000 sahaja untuk bayar hostel Dan banyak lagi..

  96. Kami mempunyai Pinjaman Pemberi Pinjaman swasta yang bersertifikat di negeri bersatu, kami menawarkan pinjaman yang dijamen dan tijdvak dercagar kepada individu, firma dan badan korporat. Kami huga menawarkan semla jenis pinjaman. Tambah saya tau Hubungi kami Hari ini melaui e-mel capitalsourcefinancellny@gmail.com

  97. Saya Nora.Saya memerlukan pinjaman segera hari ini sebanyak RM5000 untuk selesaikan sewa rumah ,roadtax motor dan kereta.Suami saya tidak bekerja akibat ditimpa kemalangan dan mempunyai dua orang anak yang masih bersekolah.Saya boleh bayar secara ansuran bulanan sebab saya bekerja.

  98. Hi saya Ruhaizam. Saya nk pinjam 25000.00 kerana nk tambah pendapatan melalui perniagaan.saya bekerja sebagai pengawal keselamatan.pendapatan basic 1000.00

    1. Saya amat perlukan duit 2k untuk bayar hutang hari ini juga , URGENT…..URGENT……URGENT…….Whatsapp 01128145657 , call 0176624658

  99. Sya nk buat pinjaman tpi slip gaji xda.Sya bkerja sbagai cleaner gji bersih rm800.Sya prlukan duit skg ni.sya hrap tuan dpat mnolong sya.Sya cuma nk pinjam rm3,000. gitu

  100. Hai.. Sy elieyana zainal… Sy nak pinjam rm 800.00 sahaja… Sbb masalah keluarga… Sy bekerja di spa bandar baru nilai… Masalah sy ialah.. Sy tidak mempunyai payslip gaji dan gaji sy di bayar cash setiap bulan… Sy susah untuk medapatkan pinjaman.. Sy merayu pada setiap yg sudi bantu sy… 01139792042

  101. Hi saya Lina dari Kota Kinabalu, Sabah. Saya urgent nak guna duit untuk Kos Pembedahan Ibu saya dan saya memerlukan sebanyak RM15K. Tolong hubungi saya urgent. Terima Kasih.

    1. hye saya ina… saya perlukan duit untuk sara hidup keluarga saya… untuk saya mulakan hidup baru… dan bantu keluarga saya yang susah… saya nak buat loan peribadi… boleh segera hubungi sy… terima kasih

  102. tolong sangat2 saya betul2 nak pakai duit. saya hilang kerja dan baru dapat kerja semula. saya nak selesaikan tunggakan rumah dan kereta. tunggakan rumah RM2700, tunggakan kereta RM1800. saya kena selesaikan hari ni.

  103. Saya memerlukan pinjaman rm2000 urgent sangat2 nk pkai sblum 25hb ni.. untuk diposit rumah sbb 25hb ni kne kluar dri rumah owner nk balik rumah dia x tau dh mne nk cri duit..saya pulak baru berkerja x smpi pn sebulan lagi gji pn x cukup untuk mkn apa lgi nk buat diposit rumah..harap ada yang mampu tolong saya
    shukri :0165383066

  104. saya orang Brunei saya sangat mamerlukan pinjam wang buat mlm ni dalam $500 bagai mana caranya plz do watsap saya asap
    +6738625620

  105. saya perlukan wang sbyk rm2500 urgent harini untuk buat bayaran belajar.. harap dapat maklum balas..
    hakim : 0199861395

  106. saya perlu wang ungent sebanyak 60k untuk bayar hutang project hardware,sya ada epf tapi kena 27-8-2019 baru cukup umur 55 tahun,sesiapa boleh tolong saya akan bayar balik interast kasi balik dia , harap sesiapa boleh tolong sila hubungi saya secepat mungkin tel 0123707409

  107. saya kini membiayai projek dengan pulangan yang boleh diprecayai. Peminjam mesti memenuhi syarat penasihat kewangan saya sebelum pembiayaan akan dilaksanakan. Hanya pinjam peminjam sahaja. Syarikat dan individu yang berminat perlu menghubungi saya melalui e-mail: abdlzhir@gmail.com. Salam Abdul

  108. Assalammualaikum…
    Hai ..saya arie … memerlukan loan sebanyak RM2000..utk bayar hutang rumah…baru bekrja..tiada slip gaji ..gaji bank in melalui bank..
    Sekiranya boleh …sila hubungi saya…Arie..hp.0125461046

  109. Saya perlu rm1000 ….sebab sy ada mak yg sakit perlu duit itu …nie betul2 kecemasan nie…
    Call sy 0172126046
    Hafizi

  110. Saya hasyraf urgent nk guna duit dalam masa terdekat sy berkerja tk sampai setahun lg ni no saya 0173536554

  111. APPLY FOR BUSINESS LOAN OF ANY AMOUNT…
    WHATSAPP:+447456405237
    I GOT Rm 950,000 loan from aasimahaadilaahmed loan firm apply now

  112. Sy mad prlukan duit rm 2000 dan sy prlukan nya sgat2 klau buleh hari ni jgk dlam masa 4 bulan sy akan setelkan tolong sgat²…wasap 6be sy 0166035891

  113. Saya nk pinjam 500,kalau boleh hari ni,saya amat memerlukan atas sebab2 peribadi,kalau ad yg sudi tlong boleh wsap saya 01123353008

  114. Saya perlukan duit urgent dlm rm1500 sbb nak byr bill Dan motor tidak cukup gaji Saya rendah bawah 1000.. Saya perlukan bantuan … Whatsapp Saya 01112794070

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *