Web Analytics

Set Kurus Lengkap Shaklee. Sangat Superb!

gemuk statistik

Petang ni saya nak cerita mengenai Shaklee set slimming atau set kurus. Untuk pengetahuan semua, set kurus Shaklee ni semakin mendapat perhatian ramai sekarang. Macam mana orang ramai boleh tahu kehebatan produk Shaklee sedangkan produk ini langsung tidak membuat periklanan produk mereka di mana-mana tempat pun. Tak pernah kita tengok iklan dalam TV atau iklan … Read more

Lelaki Pun Jatuh Cinta Dengan Shaklee

set bersalin shaklee

Terima kasih kerana sudi datang ke blog saya ini, ruangan di mana saya menulis liku-liku perjalanan bisnes Shaklee saya yang lahir tulus dari hati saya. cewah. Malam ni saya nak berkongsi secara esklusif dengan anda semua rahsia bagaimana saya ‘terjebak’ dengan bisnes Shaklee. Sila berasa diri anda esklusif sebab cerita ni saya tak pernah cakap … Read more

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

daftar shaklee online

Hampir setiap hari saya menerima whatsapp dari pembaca blog ini tentang keahlian Shaklee. Kebiasaan whatsapp yang saya terima berbunyi dengan pelbagai soalan yang ditimbulkan dalam skrin seperti: Macam mana nak jadi ahli Shaklee? Saya nak jadi ahli Shaklee. Apa yang perlu saya buat? Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni? Saya nak jadi ahli hanya untuk … Read more

Shaklee National Conference 2013/2014 di Sunway Pyramid

shaklee conference

Selesai sudah majlis gilang-gemilang shaklee national conference. majlis ni berlangsung di sunway pyramid convention centre (SPCC) pada 7 dan 8 jun yang lalu. national conference ni macam persidangan tahunan shaklee. di buat setahun sekali jer. haritu saya ada kongsikan kisah saya dapat jemputan dari shaklee di sini. rugi tak datang. jadi, saya all the way … Read more